A Hoya Faculty Tréning Programot 2023. szeptemberében indította útjára a Hoya Lens Hungary Zrt. az optikai iparágban és a látásgondozásban tevékenykedő szakemberek számára. A Tréning Program keretében meghirdetett képzéseknek a Hoya saját képzési helyszíne, a modern technikai eszközökkel felszerelt Hoya Faculty előadóterem ad otthont.
Hoya Faculty előadóterem címe: 1152 Budapest, Telek u. 3.
Az egyedülálló Tréning Program elindításának célja egy olyan képzési, szakmai platform életre hívása, melynek keretében a látásgondozásban részt vevő valamennyi szakmacsoportot (látszerész, optometrista, szemész szakorvos) érintő tréningek váljanak elérhetővé az érdeklődő szakemberek számára. A Tréning Program során szervezett képzések elsődleges célja pedig az, hogy elősegítsék a résztvevők szakmai képességeinek és a gyakorlatban alkalmazható tudásuk fejlesztését és bővítését.
A gyakorlatorientált képzések során a résztvevők által megszerzett tudás azonnal átültethetővé válik a mindennapi munkavégzésbe.
Képzéseink típusai:
Látszerészeti gyakorlatok
Ez a típusú képzés kétfajta célt szolgál:
Vizsgálat technikai képzések
A képzések akár több napon keresztül egy adott szakmai kompetenciát, vizsgálati módszert bontanak ki mind elméleti, mind gyakorlati jelleggel. A képzések során lehetőség van kis csoportokban gyakorlatias oktatás mellett elsajátítani az egyes optometriai és szemészeti vizsgálati módszereket. Az egyes kurzusok elvégzésével olyan képességhez fognak hozzájutni a résztvevők, amit azonnal be tudnak építeni a gyakorlatba, célunk tehát az, hogy a mindennapi munkájukban alkalmazható tudást nyújtsuk a számukra.
Terméktájékoztató előadások
A képzések egy adott termékről, vagy termékcsoportról adnak információt a részvevőnek. A résztvevő megismerhető a termék tulajdonságait és a hozzá tartozó legfontosabb szakmai információkat. A terméktájékoztató képzések minden esetben ingyenesek, nem járnak semmilyen kötelezettséggel. A helyes termékismeret segítségével mélyülhet a látásgondozásban dolgozók ismerete, ami javíthatja az ellátás minőségét.
Galéria